Sunday, May 6, 2012

Laksa Janggus bersama kawan kawan

Burp! Alhamdulillah, kenyang ja perut ni, maklumla baru lepas pekena LAKSA JANGGUS BALIK PULAU dengan AIS KACANG, "..sedap baq hang..", apa apa pun kembali kepada post kali ini, petang tadi baik punya layan nafsu makan, lama tak makan laksa, so ajaklah member time sekolah teknik dulu, Salsabila dengan Yana Gundu,

amacam, sedap tak? pergh! agak terangkat la kan, ais kacang lagi,

makan punya makan, sempat la juga snap gambar time makan tadi, candit!

Yana Gundu dengan HANA TAJIMA depa, haha

makan, makan, makan

Salsa(klik nama untuk add FACEBOOK) dengan mukanya yang tengah kesakitan perut, mau taknya gelak sakan!

selepas makan, kami terus lepak kat Pantai Pasir Panjang, Pulau Betong, nak diceritakan sedikit, Pantai ni dah ramai orang tak pergi mandi selepas kejadian Tsunami 2004 dulu, banyak yang pergi pun tengok tengok ombak sambil layan sunset ja, best!

cantik kan, Via Xpria

 sempat lagi bergambar, Salsa & Yana
 Aku dengan Salsa 
dan ini, kami bertiga, MUKA SANGAP! haha

lepas tu, dah boring tahap cipan kami pun balik, sebelum tu layan Video spontan time makan Laksa, 
Check This out :


video



2 comments:

NazihahAbMutalib said...

wahh, sedapnya. tergugat nafsu makan aku. hee.

Mohd Fuad Nafis | Fizz said...

nak makan boleh je, huhu