Monday, January 30, 2012

Hasil Kerja BFF saya terbaik dari Ladang!


Nama diberi Murni Che Azmi, BFF saya di Sekolah Menengah Vokasional Sungai Petani 2 dalam Jurusan Fesyen(09/10). Seorang gadis yang tegas dan bertanggungjawab dalam menjalankan apa jua tugas. Just hari ini, saya sendiri, solo! "belek-belek"photo album dia! dan saya tertarik dengan hasil lukisan beliau! so.. LAyan ~..

ini tuan punya fb, so kalu nak minta tempahan lukisan dari dia "PUN BOLEH"


so untuk Murni, do the best dalam karier anda, saya dan rakan-rakan yang lain senantiasa doakan untuk kamu agar kamu terus berjaya dalam bidang anda, Good Luck Murni!

Promo Strawberi Cinta by Fiffy Natasya

Sinopsis : Filem Strawberi Cinta mengisahkan perjalanan seorang pelancong Jepun bernama ICHIGO yang datang melawat Malaysia bersama rombongan pelancong senegaranya yang lain melalui sebuah pakej pelancongan Strawberry Vanilla Travel & Tours.
Pelbagai rahsia keindahan Malaysia diperkenalkan kepada mereka, namun ICHIGO mempunyai rahsianya tersendiri. Datang dengan harapan mencari sesuatu yang telah lama hilang dari hidupnya. Jangan lupa, bersama menyelusuri perjalanan ICHIGO demi cintanya 2013 nanti di pawagam!!


video

HAJIMETE SHIMASHOU by Fiffy Natasya

si cute mute : layan ~..


video

Thursday, January 26, 2012

First update via Android

It was awesome + superb!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Finally ! i met the truth Fiffy Natasya =)



Sebelum ini, saya sekadar "syok sendiri" post tentang gadis berimej jepun nih, kawan-kawan mengejek, saya tak kisah, yang pasti saya sendiri tidak menganggu sesiapa, tetapi Allah itu maha kaya, secara kebetulan dan tidak sengaja tadi, saya sendiri sempat berborak agak lama dan bergambar dengan beliau, dan dia betul-betul Fiffy Natasya yang selalu aku post sebelum ni..






Facebook : Original Page of Fiffy Natasya



dan ini adalah original picture from my Xperia =)



budak cute capture dari mana2 camera tetap cute!



by the way, thanks to Fiffy sebab sudi borak-borak kosong dengan saya! keep in touch "kawaii"!





Fiffy Talkative :

video


dan dari tarikh 27/1/2012 : Feedback dari Fiffy Natasya =)





Monday, January 23, 2012

kepada Peminat "Photography"

kepada peminat "photography", isi kandungan majalah "Digital SLR Photograpy" bulan Januari 2012 :

Breakfast with Famili tersayang di Taman Tun Sardon, Gelugor!

Assalamualaikum w.b.t., post kali ni just nk share pic time pergi Breakfast dengan famili tersayang di Taman Tun Sardon, Gelugor, Macam-macam makanan ada kat sini, actually, masakan Penang la! apa-apa pun! memang best tempat makan kat sini, macam2 pilihan makanan boleh di makan! yummy2!
yang pakai tudung koko tuh mak saye, then pakai tudung pink tuh adik saye, then yang lelaki tuh! beliau ayah saya! semuanya khusyuk makanmemang lapar time ni, hehe =)
dan ini adik saya, pun sama tengah khusyuk makan~

Saturday, January 14, 2012

Post paling best dari Eila Suhyla (nama FB)


Superb! hehe, salam, just nak share benda yang paling seronok dalam hidup aku dan aku hargai sangat setiap apa yang diTEXTkan oleh Eila Suhyla

ini muka depan blog die! dan ini
|
|
entry paling aku suka! just baca dan if korang, apa yang korang rase! aku sayang kamu la Eila Suhyla! Thanxs buat saye rasa bahagia seketika <3, apa perasaan korang kalau sidia luah perasaan camni? hehe, btw, i miss u so much!

Thursday, January 12, 2012

Lepak + Studi c:

Orang study kite LEPAK! hahacheeeeeeeeese c:
BOTOL SOS (gambar sekadar hiasan), khusyuk study, botol sos tidak menjadi penghalang!

Orang Study Kita LEPAK ! video

Apabila kami MEMASAK di rumah sewa

Assalamualaikum w.b.t, kali ini entry saya berlainan sedikit, ala-ala rancangan masakan, haha, BTW just nak share apa yang kami masak selama di rumah sewa. Jom! usha2!Nih SAMBAL IKAN BILIS
Amacam? ok x? haha

dalam proses =)c:

jangan ingat lelaki tak pandai masak naa! haha

Sepetang di Ayer Keroh

Assalamualaikum, 12/1/2012 adalah posting yang pertama aku buat tahun ini, so memang lama tak update. Jadi post kali ini tidak menarik sangat just nak share pic aku dengan member aku(Budak UTeM) a.k.a NAjwa with member dia.

pada mulanya, pergi tempat ni nak WALL CLIMBING, tapi disebabkan RENOVATION, apa pun tak boleh, tengok member NAjwa berkayak je la, tapi best gak dapat BORAK2, sembang merapu dengan NAjwa. Ok nothing to post, just nk UP-DATE blog ni, chow~..